Flore Vanhoorenweghe

Hoofdleiding, Secretaris, Gewestbestuur, EHBO verantwoordelijke, Kampverantwoordelijke,

Ook Flore zit al enkele jaren in de KLJ van Oostkamp en zit sinds enkele jaren in het bestuur.

Flore gaat samen met Sander naar de Gewest vergaderingen, maar is ook secretaris van onze eigen KLJ.

Ze behaalde haar diploma 'EHBO voor jeugdleiding' en is daarom ook de geschikte persoon om EHBO verantwoordelijke te zijn!

Flore is een goedlachse losbol die weet wanneer ze serieus moet zijn en wanneer er gewerkt moet worden. Maar dat houdt haar niet tegen om toch even alle remmen los te gooien.

Joline Deschepper

Kassier, Afgevaardigde jeugdraad, verslaggever

Joline ging gelijktijdig met Flore in het bestuur en is ook al enkele jaren lid van de KLJ.

Joline is de kassa van onze KLJ en zorgt voor het financiƫle reilen en zeilen van onze KLJ. een heuse klus dus!

Buiten het serieuze gedeelte is Joline een enthousiaste goedlachse dame (al dan niet met af en toe wat gezonde stress).

Remco Antheunis

Materiaalmeester, Kledij verantwoordelijke, Fuif verantwoordelijke

Remco zetelt sinds september 2018 in het bestuur. Net zoals Sander Goethals is ook hij een echte 'handige Harry'.

Remco zit ook al een 2-tal jaar in onze KLJ-afdeling en versterkt vanaf nu het bestuursteam.

Remco deinst zeker niet terug voor een goed feestje en is dus een ideale aanvulling in ons bestuur!

Julie van Tulden

Kampverantwoordelijke, Ledenadministratie, Fotoverantwoordelijke, Website

Dit jaar mogen we 2 nieuwe leden verwelkomen in ons bestuur.

1 daarvan is Julie, Julie zal de social media van de KLJ onderhouden

Ze zal ook op de activiteiten te vinden zijn met de camera om zo leuke beelden te verzamelen.

Maxim Logghe

Drankverantwoordelijke, Lokaal verantwoordelijke

Het 2e nieuwe bestuurslid die we mochten verwelkomen is Maxim Logge, deze jongeman zal samen met Remco instaan voor de praktische klussen.

Maxim zorgt er ook voor dat onze frigo's nooit leeg zullen zijn, want hij neemt de functie als drankverantwoordelijke van Remco over.